maandag 23 mei 2011

Slaapwandelaars .... naar de markt ... uitrusten ... laatste afspraken ...

Sedert afgelopen nacht hebben de Ventousekes een nieuwe bewoonster bij, 't is te zeggen er heeft zich iemand ge-out als slaapwandelaarster. Dat ons Zoignapken graag een wandelingsken maakt weten wij allemaal, maar dat zij nachtelijke wandelingskes maakt was ons niet gekend. Stokstaartje heeft ons dat niet meegeven bij ons vertrek.
Deze morgen omstreeks 04u30 moest onzen Pascal naar het toilet voor een kleine boodschap. In het donker is hij naar het toilet gesukkeld. In het toilet hoort onzen Pascal dat er iemand naar het toilet komt, om de anderen niet te wekken fluistert hij dat het toilet bezet is. Onzen Pascal ziet Zoignapken binnenkomen, zij heeft hem niet gehoord ... zij heeft namelijk haar quies (oorstoppen) in. In het donker betast ons Zoignapken onzen Pascal. Onzen Pascal is hier zo van onder de indruk, dat hij op weg naar zijn bed tegen de kast aanloopt.
Het ontbijt kon niet meer stuk met dit hilarisch nachtelijk verhaal vanuit het nachtverblijf A (van de eenzaten).
Na het ontbijt vertrekken enkele Ventousekes naar de wekelijkse markt in Bédoin. Iedereen is onder de indruk de grote en het aanbod van de markt.



De dames hebben hun hartje kunnen ophalen aan de vele kraampjes, zowel nieuwe outfits, als geschenken werden aangeschaft. Wij hebben ons nog moeten haasten of wij konden de noodzakelijke en dringende boodschappen op onzen buik schrijven. De marktkramers waren reeds begonnen met het opkramen.
Dankzij onze trainingsschema was het voor de Ventousekes en hun aanhang een koud kunstje om een tandje bij te steken. Tevreden keerden wij huiswaarts richting vakantiewoning.


Omstreeks 15u10 is ons Peiresaucisken vertrokken naar Avignon om er zijn Paparazzi Chantalleken af te halen aan het station waar zij zou aankomen met de TGV vanuit België. Om het koppeltje in alle rust de hereniging te laten vieren, hebben de Ventousekes besloten een siësta te houden rond het zwembad of om een partijtje te ping-pongen.



De Ventousekes mogen op hun blote knieën een schietgebedje maken voor alweer een voortreffelijk keukenteam dat opnieuw een lekkere maaltijd heeft klaargemaakt : kippeborst, rijst met wok-groentjes. Supper lekker.
Voor ons Duvelken had ons keukenteam op zijn verzoek een speciale maaltijd moeten samenstellen. Ons Duvelken is een man van gewoontes en hij weigert hiervan af te wijken. Voor een belangrijke wedstrijd bestaat zijn maaltijd - ondanks de afgunst van onze trainers - uit : koude ravioli met een lekkere ijskoud duvelken.


Voor de Ventousekes zal het snel ochtend zijn want de haan zal vroeg kraaien.
The final countdown is begonnen ...

1 opmerking:

  1. Beste Ventouzen en Co, als jullie dit lezen hebben jullie al een prestatie om U tegen te zeggen achter de rug, hopelijk is alles goed verlopen en heeft iedereen de top van jullie "buurman" bereikt(ik ben daar vrij zeker van.

    Geniet nog van het mooie weer en vóóral van jullie prestatie(sportieve hé!!!).

    Eric

    BeantwoordenVerwijderen