donderdag 10 februari 2011

Wij hebben ons moteurken aan de praat gekregen ...

De Mont Ventousekes bestaat zoals jullie weten uit één straffe madam en zes gasten met een serieuze midlife crisis.
Ons Anne-Marie - die straffe madam - heeft in de Hivernales van afgelopen zondag wat minder gepresteerd, dat is misschien wel waar. Maar wat ook zeker was, dat is dat ons Anne-Marie een lichte blessure had die zeer zeker een invloed heeft gehad op haar prestatie.
Laat ons Anne-Marie nu toch niet weten dat ze haar kandidatuur heeft gesteld als kookouder voor Mollans sûr Ouvèze. Over de kookkunsten van ons Anne-Marie kunnen wij niet oordelen, wij hebben wel al meerdere malen kunnen vaststellen dat ze een straffe madam is als het op lopen aankomt.
Het zou dan ook een groot verlies zijn indien ons Anne-Marie in dit vroege stadium afhaakt. Over afhaken gesproken : ons Mimi zal een tijdje uit de running zijn wegens een heupblessure en zodoende niet kunnen deelnemen aan de groepstrainingen van de Mont Ventousekes. Wij missen haar support nu reeds.
De moraal binnen de groep is momenteel nog opperbest, moge deze ook zo blijven. De team spirit is aanwezig en de ene pept de andere wel op zijn eigen ludieke manier op. De focus is zeer zeker nog duidelijk aanwezig : de hartslagmeter wordt nauwlettend in de gaten gehouden; de kilometertijden worden bijgehouden. Allez ik denk dat we goed bezig zijn en ik zou zeggen : weir doeng voesj ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten