dinsdag 1 februari 2011

Met veel moed en doorzettingsvermogen ...

Ondertussen zijn wij al met zijn zevenen : Anne-Marie, Armand, Gino, Kris, Pascal, Patrick en ikzelf, die de zware uitdaging zullen aangaan. Onzen Kris heeft ons een trainingsschema bezorgd in de aanloop naar ons doel, zijnde : de "Kale Berg" eind mei 2011 oplopen. Onderling zijn wij overeengekomen 4 trainingen te plannen per week, gezien 5 trainingen voor de meesten onder ons niet haalbaar is.
De eerste trainingsweek is achter de rug, wij hebben in totaal reeds zo'n 64 kilometer getraind (3 x 15 km + 1 x 19 km). Deze week wordt het schema van afgelopen week herhaald.
De teamspirit is nog optimaal. Onzen Armand heeft wegens ziekte echter zijn start wat gemist. Voor hem echter geen probleem, daar hij voordien reeds over een uitstekende vorm beschikte. Onzen Gino is over zijn dipje van begin dit jaar heen en laat momenteel tijdens de trainingen iedereen zijn poepje ruiken. Als dat maar goed afloopt. Onzen Patrick, onzen Kris en ikzelf kijken ondertussen de kat nog wat uit de boom en volgen het schema strikt. Ons Anne-Marie is een geval appart, gelet op haar drukke agenda zien wij haar maar zeer sporadisch. Toch beschikt zij momenteel over een uitstekende vorm. Onzen Pascal traint voorlopig nog volop mee met zijn eigen groep 6, hij is van een hoger niveau dan onze groep L8.
De weg is nog lang en het risico op blessures blijft inderdaad achter elk hoekje schuilen. Het zou spijtig zijn door een blessure de uitdaging eind mei niet te kunnen aangaan.
Tot volgende week met meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten