dinsdag 8 maart 2011

sportbehaakes

Dag Mannekes!


Goed nieuws. Dankzij ons club (alweer) worden jullie in de gelegenheid gesteld om vrijdag as deel te nemen aan een informatievergadering. Ik kan jullie dit evenement ten zeerste aanraden.

Niet minder dan het vermaarde merk ANITA verleent immers zijn medewerking. ANITA, is zoals elke echte vent wel weet, na Marie Jo en Simonne Perele, de best genoteerde producent van...

Jajajajajajaj ... juist :


S P O R T B E H A A T J E S


Wie een prestigieus plan als de "beklimming" van de Mont Ventoux op zijn agenda zet, heeft recht op het beste van het beste, vind ik. Dus zéker gaan voor dé beste bescherming van de weke delen. Staan jullie een beetje weigerachtig tegenover dit voorstel? Niet doen!!!

Weten jullie niet dat de borsten tijdens het joggen (en joggen doen jullie al een tijdje niet meer, jullie zijn nu volwaardige atleten en die lopen...) een achtvormige slingerbeweging maken bij elke twee passen die men zet? Sjonge, sjonge : zeer schadelijk dus voor het oh zoo weke borst(jes)weefsel. Het zou dus zeer onvoorzichtig zijn om jullie tegen eind mei enkel te voorzien van nieuwe fluoricerende loopschoenen of een buitensporig dure merkbroek. Dat mag natuurlijk ook. Maar hou nog een paar honderd euro's over en investeer béter, in de onontbeerlijke sportbeha van ANITA.

Dus wees er als de kippen bij op vrijdag 11/3 in de gebouwen van de Confederatie Bouw -Kareelstraat in Aalst.

Met dank aan onze Geert, mede aan wie we dit schitterend initiatief te danken hebben.

Zonder dank aan ,

Zoignapken


PS. De commercieel medewerkster van bovengenoemd merk deelt mede dat hun produkt enkel geleverd worden in A-B en C-cupkes. De D-cupkes vallen dus uit de boot. (Sorry, Krollekopken)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten