maandag 8 oktober 2012

Trainingsweek 8 - wegens ziekte een verloren week ...

De tweede van de drie zware trainingsweken wordt voor mijzelf een rampweek.
Op dinsdag 25/09/2012 gaan wij naar de chalet voor een lange intervaltraining. Sinds maandag sukkelen wij dan al met wat lichte keelpijn. Ons Krollekopken, ons Katia, ons Bacchusken en onzen Patrick zijn van de partij. Ons Krollekopken meldt dat ons Duvelken forfait geeft wegens keelpijn.
De lange intervaltraining verloopt zeer goed. Ik slaag erin om de 3 x 2000m af te werken met een gemiddelde snelheid van 12km/u. Ons Bacchusken had bij aanvang opmerkingen bij het tempo dat hijzelf aan de lage kant vond. Tijdens de laatste 2000m meldt hij dat hij zijn mening wou herzien omdat naar zijn mening de training uiteindelijk toch behoorlijk pittig was. Na 1u23 hebben wij uiteindelijk 13,14km afgelegd.
Op woensdag 26/09/2012 slaat het noodlot toe in de vorm van een verkoudheid van de bovenste luchtwegen. De huisarts velt een vrij zwaar oordeel : 4 dagen huisarrest om uit te zieken. Tegen zaterdag 29/09/2012 zijn de problemen met de bovenste luchtwegen zo goed als van de baan maar ... 's nachts krijg ik te maken met buikkrampen en buikloop. Door deze ziekteperikelen mis ik alvast 3 trainingen waaronder de lange duurloop van zondag 30/09/2012 (30km).
Ons Zoignapken is zo vriendelijk om mij op de hoogte te houden van de prestaties van de andere Ventousekes. Ons Duvelken heeft zowel de training van dinsdag en woensdag aan zich voorbij laten gaan wegens keelpijn, de andere trainingen heeft hij normaal afgewerkt. Ons Duracelleken heeft behalve de training van dinsdag 25/09/2012 alle andere trainingen meegedaan, ons Krollekopken heeft als enige alle trainingen van trainingsweek 8 afgewerkt.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten