zondag 28 oktober 2012

Week 43 ... de terugval ... het "zwarte gat" of hoe men het kan noemen

Afgelopen week was inderdaad een rare week voor de marathonventousekes. Ieder van ons heeft zijn week naar eigen goeddunken ingevuld : ons Duracelleken heeft onmiddellijk haar activiteiten in de fitnessclub terug opgenomen; ons Duvelken heeft wegens last in de hamstrings de vrijdagtraining aan zich voorbij laten gaan; ons Krollekopken en ikzelf hebben om professionele redenen ook een training gemist.
Wanneer ik naar de verhalen luister, merk ik dat ieder van ons op maandag vooral last heeft gehad van de dijspieren en dat traplopen - vooral bij het afdalen - een behoorlijk lastige, soms pijnlijke bedoening is geweest. Op de momenten dat men in beweging was, had men geen last of pijnlijk gevoel in de spieren.
In elk geval het doet raar. Opeens is er geen doel meer. Niemand weet onmiddellijk hoe het verder moet, wat zal onze volgende uitdaging zijn. Nog steeds zijn de meningen verdeeld, de Ventousekes zijn er nog niet volledig uit.
Ons Krollekopken ziet het in elk geval zitten om in januari 2014 naar Olne te trekken om er het "Klavertje Vier" te lopen. Ik ben ook voorstander van dit idee, het is meteen ook een goede aanloop naar de voorbereiding van ons volgende "Mont Ventoux" project. Ons Duracelleken en ons Duvelken houden voorlopig de boot nog wat af. Ons Tientjen en ons Bacchusken moeten ook nog warm gemaakt worden voor deze uitdaging. Ons Peiresaucisken zal als ervaringsdeskundige zijn advies moeten geven tijdens een van de volgende Ventousekes Bergtoppenraden.
Wordt zeer zeker vervolgd ...
 
Uitsmijter
 
Zoals iedereen van ons weet kan het wat een tijdje duren voor het startschot wordt gegeven bij een wedstrijd. Het komt er dan opaan om de spieren warm te houden, iedereen neemt hiervoor zijn eigen voorbereiding (plastiek zak, versleten t-shirt of trui, ...). Ons Duvelken heeft in Amsterdam voor een heel origineel - maar tevens erg opzichtig - outfit gekozen :
 
 
Fluo gele overall met piratenbroek (merk Electrabel)

Als oriƫntatiepunt kan het wel tellen en is zeker niet te missen
 
 
Voor diegenen die eraan denken om de marathon van Amsterdam volgend jaar te lopen, alvast het parcours :
 
Het mooie, maar niet te onderschatten parcours
 
 
Voor de boekjes en voor het nageslacht :
 
Het marathondiploma

Het officiƫle marathon t-shirt + de medaille
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten