maandag 17 januari 2011

Er was eens ...

Er was eens ....
...

Neen hier komt geen verhaaltje of een sprookje.
Hier komt een verhaal van vrienden die het nodig vinden een avontuur te plannen in hun midlifecrisis.
Geen Porsche, geen Harley maar de beklimming van  "de kletskop",
die van de Provence ...  de Mont Ventoux !

2 opmerkingen:

  1. Toch niet zo lang geleden ...
    Na de Santa Run te Antwerpen is het een feit geworden en de nodige knopen zijn er doorgehakt. De Mont Ventousekes zijn er ontstaan en de plannen voor deze uitdaging zijn gemaakt. La Pielardière te Mollans sur Ouvèze is onze uitvalsbasis geworden. Van zaterdag 21/05/2011 tot en met zaterdag 28/05/2011 zullen wij in deze prachtige vakantiewoning met zwembad en met uitzicht op de "Kale berg" ons voorbereiden. De Mont Ventousekes zijn toffe vrienden van groep 8 van het joggingteam van Alva, supporters en echtgenotes. Op dit ogenblik zijn we met 11 personen, waarvan er zes (die met de grootste midlifecrisis) die de "Kale berg" zullen oplopen. De aangepaste training zal gestart worden op dinsdag 25/01/2011.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onze eerste trainingsweek
    Ondertussen zijn wij al met zijn zevenen : Annemarie, Armand, Gino, Kris, Pascal, Patrick en ikzelf, die de uitdaging aangaan. Onzen Kris heeft ons een trainingsschema bezorgd in aanloop naar ons doel : de kale berg oplopen eind mei 2011. We zijn overeengekomen 4 trainingen te plannen per week, vijf trainingen is voor de meeste van ons niet haalbaar.
    Deze week hebben wij in totaal zo'n 64 km getraind (3 x 15 km + 1 x 19 km), volgende week wordt het schema herhaald.
    De teamspirit is nog optimaal. Onzen Armand heeft wegens ziekte echter zijn start wat gemist. Voor hem echter geen probleem gezien hij voordien reeds over een uitstekende vorm beschikte. Onzen Gino is over zijn dipje van begin dit jaar heen en laat momenteel tijdens de trainingen iedereen zijn poepje ruiken, als dat maar goed afloopt. Onzen Patrick, onzen Kris en ikzelf kijken de kat nog wat uit de boom en volgen het schema strikt. De weg is nog lang en het risico op blessures blijft inderdaad achter elk hoekje schuilen. Het zou spijtig zijn door een blessure de uitdaging eind mei niet te kunnen aangaan.
    Tot volgende week met meer.

    BeantwoordenVerwijderen