zondag 3 juni 2012

25-26/05/2012 ... de Ventousekes in luilekkerland ... aan alle mooie liedjes komt een einde ... terug thuis

25/05/2012 is voor de Ventousekes een rustdag geworden, niemand had nog behoefte om iets te doen of om ergens heen te gaan. Gewoon ... even niets doen en uitrusten, even bekomen van alle geleverde inspanningen gedurende de voorbije week.
Voor de ene betekende dit een lekker zonnebad aan het zwembad, voor de andere was het een uiltje vangen op bed in de slaapkamer. Iedereen had zo zijn eigen manier om tot rust te komen.
In de late namiddag zijn de Ventousekes ook gestart met het inpakken van de valiezen. Met weemoed worden alle spullen in de valiezen gestopt ... het weekje Provence is alweer voorbij. De tijd lijkt dit jaar sneller voorbij gevlogen te zijn dan vorig jaar ... of beelden wij ons dit alleen maar in? Raar, in elk geval.
's Avonds gaan wij voor een laatste maal samen gezellig tafelen in een leuk restaurantje "Le Laurier" te Faucon. Het restaurantje blijkt een voltreffer te zijn, het menu en de aangepaste wijnen zijn een schot in de roos. Echt waar, prachtig en heel lekker. Onze dank aan ons Bacchusken en ons Chouken voor deze keuze.


Le Laurier + voorgerecht
Op 26/05/2012 zijn de Ventousekes om 08u00 al goed in de weer met pakken want rond 09u30 is het vertrek richting BelgiĆ« voorzien. Alle tassen en valiezen worden verzameld rond de ping-pong tafel zodat het laden van de auto's vlotjes verloopt.


De terugreis richting Belgiƫ verloopt al bij al nog vrij vlot. Rond Lyon hebben wij een half uurtje tijd verloren ingevolge een kleine "bouchon", verder zijn er geen problemen meer. Rond 21u00 komen wij in Aalst aan en is er het blije weerzien met de familie. Ons Poesken heeft nog voor een drankje en een knabbeltje gezorgd wat door de Ventousekes zeker geapprecieerd werd.

Moment de gloire : onze winnaar met zijn supporters

De mannen, de makkers ... Orvalium
De Ventousekes doeng voesj ... tot noaste joar.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten